MINDSYNC - gedecentraliseerd platform op basis van AI


Ik schreef over dit project als een blogger, maar omdat dit project naar mijn mening interessant is, en er veel investeerders zijn die willen investeren in dit project, probeer ik hier te schrijven, en ik hoop dat mijn klanten hier van genieten en graag lezen en u wilt allemaal investeren In dit project krijgt u het voordeel en leert u meer.
Laten we naar mijn brief kijken terwijl we genieten van een kopje koffie en een kleine taart die wordt geserveerd door onze geliefde vrouw.
Geniet van !!!
Tegenwoordig, wanneer mensen zeggen "De grote financiële revolutie", verwijzen ze zeker naar encryptie, blocking en bitcoin-technologie. Deze concepten hebben de wereld geschokt met de nieuwste benaderingen en veel voordelen. Als u het niet zeker weet, moet u weten dat de cryptocurrency kapitaalmarkt snel groeit elke seconde. Cryptocurrency is een digitale of virtuele valuta die cryptografie gebruikt voor beveiliging. Cryptocurrency leeft op het internet en wordt niet beheerd door een bedrijf of overheid. Ze hebben ook hogere geldwaarden dan traditionele valuta's. Bitcoin-prijzen zijn in een maand verdubbeld en zijn sinds begin 2017 met 180% gegroeid vanwege de groeiende vraag naar cryptocurrency over de hele wereld.
Door de groei van elektronisch geld vinden er steeds meer elektronische gelduitwisselingen plaats. Momenteel zijn er meer dan 200 elektronisch geld. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven willen toetreden tot de groeiende markt en dit potentieel om het maximale voordeel te behalen door te voorzien in de behoeften van gebruikers van elektronisch geld. Ze zullen echter niet kunnen opvallen als ze dezelfde functie of waarde bieden, dus gebruikers moeten op zoek naar andere producten als ze echt iets willen bijdragen aan iets waardevols. voor een lange tijd.
Een groot deel van de cryptocurrency-technologiewereld, zoals Bitcoin, vertrouwt op databaseformulieren om het volume van grote en veilige transacties te kunnen volgen. De technologie die door veel digitale valuta wordt gebruikt, is Blockchain.
Blockchain werd voor het eerst geïmplementeerd in 2009 en werd in 2014 revolutionair hervormd met Blockchain 2.0. Blockchain-technologie bestaat uit blokken die transacties uitvoeren, waarbij elk blok wordt verbonden door middel van cryptografie en zo een netwerk vormt.
Samen met de technologische ontwikkeling van cryptocurrency in de toekomst wordt steeds aantrekkelijker aanbod op de markt en misschien niet over de traditionele bancaire infrastructuur. 
Sommige ontwikkelingslanden in de wereld hebben zelfs blockchain-gebaseerde nationale valuta's geïmplementeerd, zoals Bitcoin, en deze technologie wordt ook gebruikt door verschillende grote projecten om diegenen te helpen die geen bankrekeningen hebben.
En Blockchain kan ook buiten het rijk van digitale valuta worden gebruikt en trekt veel traditionele financiële instellingen aan om te worden geaccepteerd.
Laten we eens kijken wat het nieuwste project is uit de wereld van digitale valuta ???

OVER HET PROJECT

Mindsync is een gedecentraliseerd op AI gebaseerd platform waarop mensen kunnen worden gebruikt om klanten te ontwikkelen als experts, ontwikkelaars of services om AI-services te creëren of te delen als een waarde.

MISSIE VAN DIT PROJECT

Mindsync is een platform voor het vervullen van de taken van klanten met concurrentie op het gebied van AI-technologieën en oplossingsmarkten en trainingsgegevenssets. Onze missie is om de beste experts op het gebied van kunstmatige intelligentie en hacking, data scientists, machine learning-ontwikkelaars, grote data- en computing power providers, investeerders, vrijwilligers op één plek te verzamelen om AI-oplossingen toegankelijker, goedkoper en gemakkelijker voor verschillende doeleinden te maken. klanten, het versnellen van de ontwikkeling en het creëren van een wereldwijde markt voor AI-oplossingen.

PLATFORM

plt1.png
Klanten sturen bestellingen of taken als problemen op het https://mindsync.ai platform   , met gedetailleerde vereisten, datasets, deadlines. Prijzen worden verdeeld over meerdere platformleden.
plt5.png
Experts helpen klanten bij het voorbereiden van taken, mededingingsregels, probleemoplossing bij hun studie en krijgen een vergoeding voor dergelijk werk.
plt6.png
DS / ML-ontwikkelaars werken aan gezamenlijke of groepsopdrachten. Het concurrentievermogen van hun werk maximaliseert de ontwikkelsnelheid, kwaliteit en vermindert de kosten van klantoplossingen aanzienlijk. De geaccepteerde oplossingontwikkelaar ontvangt de prijs automatisch volgens de regels.
plt3.png
Alle gegevenssets en kernels (probleemoplossing) zijn gehasht. De hash wordt opgeslagen in een blokketen om de integriteit te controleren en om te beschermen tegen wijzigingen. Deskundige beoordelingen van oplossingen, beoordelingen van ontwikkelaars en teams worden geschreven en opgeslagen in een blockchain (voor extra bescherming tegen de ranglijst van vervalsingen).
plt4.png
Cliënten krijgen de beste oplossing voor hun taken: algoritmen en gegevens samen met expertbeoordelingen. Klanten kunnen betaalde oplossingen publiceren op ons platform om extra inkomsten uit de verkoop te ontvangen.
plt7.png
Om een ​​oplossing te vinden, gebruiken ontwikkelaars de rekenkracht van de mijnwerker, mist-supercomputerprojecten, cloud-providers of uitwisselingsmiddelen. Dit proces, aangeboden door het mindync.ai-platform, is transparant voor ontwikkelaars en zij kunnen zich alleen op de taak concentreren. Computing-elektriciteitsleveranciers ontvangen betalingen onmiddellijk na gebruik van hun middelen.
plt8.png
Communities kunnen ook hun eigen algoritmen en data gratis of te koop publiceren op  https://mindsync.ai/
Beleggers kunnen sponsor worden van problemen en teams, prijzengeld ontvangen en inkomsten ontvangen uit de verkoop van oplossingen. Beleggers kunnen ook een deel van de prijzenpot ontvangen als ze optreden als sponsors voor de teams die aan deze taak deelnemen.

MindSync-markers kunnen worden gebruikt voor alle betalingstransacties tussen platformleden.

EIGENSCHAPPEN

f1.png

PlatformMindsync:

Het aanbieden van een enkel platform om echte problemen op te lossen, betaald of gratis. De beslissing wordt genomen door de gemeenschap van AI, DS, ML: u plaatst bestellingen voor oplossingen met AI-technologie; ontwikkeld door leden van onze community, een complete test en lancering op ons platform. Het is ook mogelijk om het in een bestaand bedrijf of in een ander gebied te integreren.
f2.png

te gebruiken:

Klanten kunnen een compleet nieuwe oplossing voor AI bestellen of een kant-en-klare bedrijfsoplossing uit onze repository gebruiken, die wordt geëvalueerd door experts uit de Mindsync-community, die veel tijd besparen en deze ook toepassen op andere complexe taken op het platform.
f3.png

Platform AIaaS APIMindsync:

U kunt een interne productieoplossing uitvoeren en een verzoek indienen om de API te gebruiken zonder deze te gebruiken op een externe server die zich aan uw zijde bevindt. Hiermee kunt u schaalbare applicaties maken met AI met onbeperkte theoretische rekenkracht voor elk apparaat.
En er zijn veel andere functies, u kunt het hier bezoeken:  https://mindsync.ai/

Over TOKEN

  • Naam: Mindsync
  • Prijs: $ 0,14
  • Platform: Ethereum
  • Totale tokens: 1.000.000.000
  • Symbool: MAI
  • Algemeen token gedistribueerd aan het publiek: 500.000.000
  • Type: ERC20
  • Ontvangen: ETH, BTC, LTC

HUIDIGE DISTRIBUTIE

IMG_20181129_231550.JPG

DISTRIBUTIE EN GEBRUIK VAN FONDSEN

IMG_20181129_231635.JPG
IMG_20181129_231717.JPG
Mindsync-tonen zijn ontworpen om te investeren in platforms, toegang te krijgen tot AI-oplossingen en deelnemers te belonen, zoals ontwikkelaars van machine learning, experts, vrijwilligers en onderzoekers, rekenkracht en grote gegevensleveranciers. Mindsync Tokens is een ERC20 utility-token. Het aantal tokens is beperkt. Mindsync-tonen zijn geconfigureerd om te werken met de gedecentraliseerde blockchain-technologie, waardoor de transparantie en beveiliging van alle financiële transacties wordt gewaarborgd.

PROFESSIONELE GROEPEN IN ELK ZELF

IMG_20181129_233651.JPG
IMG_20181129_233633.JPG
IMG_20181129_233558.JPG
IMG_20181129_233543.JPG

MITRA

IMG_20181130_232321.JPG

ROAD MAP

  • 12/2018 - Pre-sales
  • 02/2019 - Algemene verkoop
  • Q3 / 2019 - Alpha
  • V4 / 2019 Beta

VOOR MEER GELIEVE DE LINKS HIERONDER TE BEZOEKEN:



Profiel:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556246

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Hachachain: è una blockchain basata sulla rete

FanChainプロジェクトの概要

DATABLOC - Защита данных в мире