MINDSYNC

Hvad er Mindsync? 
Mindsync kan være en decentraliseret AIaaS og ExaaS * community-driven platform for at løse kundens opgaver med AI teknologier ligeledes som en markedsplads for AI løsninger og coaching datasæt. Kunder vil anmode om oprettelse af særprægede AI-baserede løsninger ved at holde en udfordring / konkurrence blandt tjenesteydere inden for Mindsync-fællesskabet eller bruge en færdig løsning på virksomhedsniveau, der allerede er gave i Mindsync-depotet, og som absolut er overvåget af vores konsulenter.
Vores vision og mission
MindSync er en AIaaS (AI-as-a-Service) og ExaaS (Expert-as-aService) platform. Vi søger at hjælpe med at løse forretningsproblemer hos kunder gennem AI-baserede løsninger, der skabes gennem givende konkurrencer inden for samfundet eller ved at vælge fra en bred vifte af produktionsklare løsninger i vores lager. 
Vi er på mission for at tilbyde bedre og billigere AI-løsninger til en bred vifte af virksomheder gennem et let tilgængeligt ekspertsamfund. Mens kunderne vil blive forkælet for valg på talentet på platformen, får fællesskabsmedlemmerne også en platform til at tjene belønninger, udveksle erfaringer og interagere med ligesindede individer til personlig og professionel vækst.
Markedspotentiale
Verdensomspændende udgifter til kognitive og AI-systemer vil nå 19,1 mia. USD i 2018, en stigning på 54,2% over det beløb, der blev brugt i 2017. 
Ifølge IDC vil AI-udgifterne vokse op til 52 mia. Dollars i 2021, og den årlige vækstrate for CAGR ) vil nå 46% i prognoseperioden 2016-2021.
! [
Global kunstig intelligens marked ved teknologi
Hvordan det virker? 
På MindSync-platformen kan kunderne anmode om oprettelse af en tilpasset AI-baseret løsning på deres forretningsproblemer ved at skabe en udfordring. Denne udfordring vil være synlig for alle fællesskabsmedlemmer. Interesserede eksperter på platformen registrerer deres deltagelse i udfordringen efter at have accepteret de vilkår og betingelser der gælder for den. Eksperten (individ eller team), der med succes opretter løsningen, vil indsende deres bidrag til gennemgang af kunden såvel som andre eksperter i samfundet. 
MindSync giver mulighed for at udføre produktionsklare løsninger på platformen og stille anmodninger til den via API uden at installere den på eksterne servere, det vil sige på kundens side. Dette gør det muligt at oprette applikationer ved hjælp af AI for enhver enhed, der er forbundet til internettet.
Mindsync kan være en decentraliseret, fællesskabsdrevet AI-platform, hvor alle vil deltage i det voksende computervidenskabsmarked som kunde, ekspert, udvikler eller leverandør til at bestille eller producere og dele AI-tjenester som pris.
Vores mission
Mindsync kan være en platform for at hjælpe med at løse kundernes opgaver gennem AI / ML / DS konkurrencer som en markedsplads for disse løsninger og coaching datasæt. Vores mission er at samle de mest effektive datalogik konsulenter og hackere, informationsforskere, maskinindlæring udviklere, store informations- og datakraftleverandører, investorer, frivillige på ét sted for at danne højere AI-løsninger, der er mere tilgængelige, billigere og enkle for en stor variation af forbrugere, fremskynde udviklingen og opbygge en verdensmarkedsplads for AI-løsninger.
Platform
Interaktioner
Token flow
Token
Navn: Mindsync 
CoinPrice: $ 0.14 
Blockchain: Ethereum 
Total potentielle tokens: 1.000.000.000 
Symbol: MAI 
Samlede tokens distribueret til offentligheden 
: 500,000,000 Type: ERC20 
Indkøbsmetoder: ETH, BTC, LTC
Procentdel af tokens distribution
Fordeling og udnyttelse af midler
KØREPLAN
Yderligere information Besøg denne side:

Url Profil Link:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556246

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Hachachain: è una blockchain basata sulla rete

FanChainプロジェクトの概要

DATABLOC - Защита данных в мире